Glazen scheidingswand

Met een glazen scheidingswand behoudt u een ruimtelijke uitstraling en ontvangt veel natuurlijke lichtinval. Lees hieronder alles wat u moet weten over glazen wand in Amersfoort of bel direct met ons bedrijf. Wij helpen u altijd op korte termijn met een glazen tussenwand in Amersfoort en omgeving. Bel 030 - 200 37 96.

Voordelen glazen scheidingswand?

 1. Meer natuurlijk lichtinval

  Glas laat licht door, dus er zal altijd meer natuurlijk lichtinval zijn met glazen wanden. Dit is niet alleen erg prettig en gezond om in te werken of te leven, maar ook voordelig en duurzaam.glazen tussenwand kantoor

 2. Bevorderlijk voor de werksfeer

  De openheid die de glazen wanden creëren zorgt voor een open werksfeer. Mocht privacy echt nodig zijn, dan is dit altijd op te lossen met gordijnen of andere toepassingen. Daarnaast zijn glazen wanden ook goed voor de mindset. Door een open ruimte kan creativiteit de vrije loop gaan. De drempel om te overleggen met collega’s in andere ruimtes is ook lager, waardoor de saamhorigheid en samenwerking verbetert. Dit geldt ook voor glazen wanden in de woonkamer of keuken.

 3. Stijlvol

  Naast de praktische voordelen ziet het er ook erg mooi uit. De glazen tussenwanden creëren een optisch effect waardoor de ruimte groter lijkt.

 4. Bruikbaar als whiteboard

  Een glazen wand kan ook dienen als whiteboard voor aantekeningen of voor het maken van een mindmap. Het nodigt uit om tijdens een lange dag achter uw bureau eens op te staan en uw muur te gebruiken om ideeën te noteren. Ook thuis kan het handig zijn voor een takenlijst, reminders of voor uw kinderen om op te tekenen.glazen wand notities

Wilt u iets meer privacy? Dit kunt u altijd oplossen met speciale folie of gordijnen. Dan kunt u per situatie beslissen wat prettiger is. Vraag gerust naar de mogelijkheden door te bellen naar onze glaszetters in Amersfoort 030 - 200 37 96.

Toepassingen glazen wand

  1. Glazen wand kantoor

   Handig om een grote ruimte op te delen. Een glazen wand kantoor is erg stijlvol.

  2. Glazen wand keuken of woonkamer

   Mooi om een loft op te delen of de keuken af te scheiden en al de lichtinval te behouden. Een glazen wand keuken is een erg hygiënische keuze. Een glazen wand in de   glazen tussenwand woonkamer

  3. Glazen wand serre

   Een mooie glazen buitenwand van isolerend, geluidswerend en/of zonwerend glas. Bekijk alle glassoorten.

  4. Glazen wand tuinhuis

   Net zoals bij een serre kun je een tuinhuis ook geheel of gedeeltelijk van glas maken.

  5. Balustrade

   Een glazen wand voor een veranda of als balustrade bij een balkon of bij een verhoging in uw woning kan een praktische en stijlvolle oplossing zijn.

Kosten voor glazen tussenwand

Na op uw locatie naar de ruimte te hebben gekeken, maken wij voor u een tekening op maat. Op die manier weet u precies hoe het eruit komt te zien, wat de afmetingen zijn en wat de kosten voor het geheel is. Telefonisch kunnen we een indicatie geven van de prijs voor uw glazen scheidingswand, de glazen wanden van uw serre of tuinhuis, maar helemaal op maat is het dan natuurlijk niet.

Glaszetter Amersfoort inschakelen voor glazen scheidingswand

Gebroeders Jansen B.V. is gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. Wij hebben alle glassoorten op voorraad en kunnen u met voorbeelden laten zien hoe het resultaat eruit zal zien. Neem gerust contact op met onze glaszetter in Amersfoort door te bellen naar 030 - 200 37 96 of het contactformulier in te vullen.