Dubbel glas lek Amersfoort

Denkt u dat u te maken heeft met een dubbel glas lek in Amersfoort? Dan kunt u hiervoor onze glaszetter Amersfoort van Gebroeders Jansen B.V. inschakelen. Voor u dit doet is het wel goed om te controleren of u nu daadwerkelijk met een lek raam zit of dat er niks aan de hand is. Dit doet u door te kijken naar de locatie van het condens.

  Condens tussen dubbel glas
  Kunt u duidelijk zien dat er condens, vocht of aanslag tussen de twee glasplaten van uw dubbele beglazing zit? Dan heeft u helaas te maken met een glas lekkage en zal het raam moeten worden vervangen.
  Condens aan de binnenzijde van dubbel glas
  Er is gelukkig niks aan de hand. Condens aan de binnenkant van uw raam ontstaat door warmte die in huis condenseert en neerslaat op het raam. Dit zie je het vaakst bij enkel glas en andere glassoorten die minder goed isoleren. Door HR++ glas te laten plaatsen kunt u dit voorkomen, of door uw woning goed te ventileren.
  Condens aan de buitenkant van dubbel glas
  Ook bij condens en vocht aan de buitenkant van dubbel glas is er niks aan de hand. Deze vorm van condens komt vaak voor bij HR beglazing. Dit betekent juist dat het glas goed isoleert.

Dubbel glas lek repareren Amersfoort

Een dubbel glas lek ontstaat alleen in bepaalde situaties. Zo kunt u dit tegen komen bij oude thermopane ramen of een beschadigd raam. Daarnaast kan een lek raam ontstaan doordat deze verkeerd geplaatst is. Helaas is het niet mogelijk om een dubbel glas lek te repareren en condens tussen dubbel glas te verwijderen. Wilt u van een glas lekkage af dan is de enige optie om het glas te vervangen. Nu lijkt dit vaak niet direct noodzakelijk, toch is het verstandig dit wel zo snel mogelijk te laten doen. Door een lek in uw raam isoleert het glas namelijk niet meer. Dit komt doordat de ruimte tussen de glasplaten gevuld is met een speciaal soort gas, welke wegloopt bij lekkage.

Dubbel glas lek Amersfoort glas vervangen

Heeft u te maken met condens tussen dubbel glas en dus met een glas lekkage? Laat dan Gebroeders Jansen B.V. bij dubbel glas lek Amersfoort uw glas vervangen. Doordat wij vele soorten glas op voorraad hebben en dit bij ons op locatie perfect voor u op maat maken kan het dubbel glas lek Amersfoort snel verholpen worden. Zo blijft uw woning optimaal geïsoleerd. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 030 - 200 37 96 of vul ons contactformulier in. De glaszetters van Gebroeders Jansen B.V. zijn u graag van dienst.