Glasherstel laten uitvoeren in Amersfoort

Is uw raam kapot en wilt u het laten vervangen? In veel gevallen kan uw glas hersteld worden en hoeft de ruit niet vervangen te worden. Glasherstel kan bijvoorbeeld worden uitgevoerd als er een sterretje in het raam zit of als er krassen in het glas zitten. Bij grotere schade, zoals schade door inbraak, is vervanging beter dan ruitreparatie. Ook bij een glaslek is vervanging noodzakelijk. In Amersfoort en omgeving kunt u voor al uw glasproblemen terecht bij Gebroeders Jansen B.V..

Glas reparatie

Glas is kwetsbaar materiaal en moet zorgvuldig behandeld worden. Tegenwoordig zijn er geavanceerde technieken waardoor we kleine beschadigingen aan glas snel en effectief kunnen herstellen. Glasherstel kan door middel van het opvullen van het glas met kunsthars. Na glasrenovatie zal uw glas er weer als nieuw uitzien.

Hulp door glasspecialist

De glaszetters van Gebroeders Jansen B.V. zijn ervaren glasspecialisten. Wij vinden het belangrijk vooraan te staan wat betreft glasherstel technieken en zorgen ervoor dat onze glaszetters altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Glasreparatie is een uitdaging die wij graag aangaan. Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u direct een afspraak maken? Schroom niet contact met ons op te nemen via 030 - 200 37 96 of via het contactformulier. Onze glaszetter Amersfoort staat u graag te woord!