Glasschade Amersfoort

Glas is van nature een kwetsbaar materiaal en glasschade kan dan ook snel ontstaan. Uw glas kapot door een bal of schade als gevolg van een inbraak? Wat de oorzaak van uw schade ook is, wij helpen u in Amersfoort en omgeving altijd om ruitschade snel te herstellen. Aarzelt u dus niet om contact met onze glaszetter Amersfoort op te nemen bij glasschade.

Glasschade Amersfoort werkwijze

1. Neem contact met ons op
Bel  030 - 200 37 96 of vul het contactformulier in. Heeft u te maken met een thermische breuk of is uw raam kapot door inbraak? Geef duidelijk aan met wat voor glasschade u te maken heeft.

2. Wij komen naar u toe
Voor 12 uur ’s mmiddags de schade gemeld, is meestal dezelfde dag nog hersteld! Geen spoed? Dan plannen we een afspraak op het moment dat u het beste uitkomt.

3. Wij monteren het glas
Onze glaszetter komt bij u langs en zorgt ervoor dat het glas netjes gemonteerd wordt. U hoeft niks zelf te doen. We ruimen het gebroken glas en de scherven veilig voor u op.

Glasschade Amersfoort Gebroeders Jansen B.V.

Wanneer u te maken krijgt met glasschade in Amersfoort belt u Gebroeders Jansen B.V. voor snel en vakkundig glasherstel. Afhankelijk van de schade repareren wij de ruit of vervangen wij deze. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 030 - 200 37 96 of vul het contactformulier in.