Glas plaatsen Amersfoort

Bent u op zoek naar een glasspecialist die uw glas kan plaatsen? Glas plaatsen in Amersfoort en omgeving laat u over aan Gebroeders Jansen B.V.. Of het nu gaat om een raam plaatsen of om het plaatsen van nieuwe beglazing na een inbraak. Wij leveren altijd service en kwaliteit.

Glas plaatsen Amersfoort bij glasschade

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Een verkeerd gemikte voetbal of een te hard dichtgewaaide deur veroorzaakt gebroken glas! Wat nu? Geen paniek! Onze glaszetters komen snel bij u langs om nieuwe beglazing te plaatsen. Onze glaszetter Amersfoort komt te allen tijde met een passende oplossing.

Glas plaatsen Amersfoort nieuwbouw

Laat u een nieuwe woning bouwen en bent u op zoek naar een glaszetter die uw beglazing kan plaatsen? Dan zit u in de regio Amersfoort bij ons goed. Wij begrijpen dat u zich tijdens de bouw van een woning aan de planning wilt houden. Daarom kunnen wij al onze glassoorten binnen een week leveren. Ook dubbelglas plaatsen kunt u aan ons overlaten. Zodra de glassoort binnen is maken we met u een afspraak voor de plaatsing.

Heeft u hulp nodig bij glas zetten? Maak dan een afspraak. Wij staan u vakkundig te woord, maken een afspraak met u op het gewenste moment en handelen daar waar het nodig alles af met uw verzekering.