Van enkel naar isolatieglas

Heeft u een veel te hoge energierekening en wilt u besparen op uw stookkosten? Of zit u ’s winters in een koud huis, omdat uw ramen de kou niet buiten kunnen houden? Laat dan uw ruit vervangen door energiezuinige beglazing. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor:

  • Standaard isolatieglas: warmte- en geluidsisolerend
  • HR++ glas: hoogrendementsglas met een hoge isolatiewaarde

Het is niet altijd nodig om uw huidige beglazing te laten vervangen voor de meest dikke soort isolatieglas om er uw voordeel uit te halen. In sommige gevallen volstaat het standaard type isolatieglas. Wij komen graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u op basis daarvan te voorzien van het beste advies.

Vakkundig glas vervangen

Bij raam vervangen komt meer kijken dan u misschien denkt. Het is niet een kwestie van de oude beglazing verwijderen en de nieuwe plaatsen. Er moet onder andere rekening gehouden worden met het materiaal van uw kozijnen. Onze glasspecialisten wisselen continu kennis met elkaar uit en zijn op de hoogte van de laatste technieken. Hierdoor weten we precies welk type kozijn wel of niet geschikt is voor een bepaalde glassoort.

U kunt in Amersfoort op ons rekenen

Ramen vervangen kunt u het beste aan een ervaren glaszetter overlaten. Onze glaszetter Amersfoort helpt u graag. Wilt u direct een afspraak maken? Of bent u zich aan het oriënteren en wilt u meer weten over de mogelijkheden. Neem dan contact met ons op via 030 - 200 37 96 of vul het contactformulier in.